Led Spots zijn energie zuinig en dimbaar

De beste manier om je led spots nog veelzijdiger te maken is door er een dimmer bij aan te schaffen. Een dimmer is meestal een draaiknop, soms een schuifmechanisme, dat geïnstalleerd kan worden bij de lichtknop. Met deze dimmer kun je je led lampen vervolgens feller of minder fel draaien, zodat je op ieder moment van de dag de juiste hoeveelheid licht kunt kiezen. Draai de lampen feller als je ’s avonds laat een boek wilt lezen en het al donker is buiten of draai ze minder fel als je ’s avonds een intiem en persoonlijk gesprek voert aan de eettafel – met led inbouwspots met een dimmer kan het allemaal!

Iedere ruimte

Bij led spots zullen de meeste mensen denken aan de badkamer en hier zijn deze handige en veelzijdige lampjes dan ook ideaal. In combinatie met een dimmer zijn ze echter in iedere ruimte van het huis ideaal! Denk bijvoorbeeld aan de slaapkamer, waar je ’s avonds intiem en romantisch licht kunt creëren en ’s ochtends fel licht om bij wakker te worden en je spullen op te zoeken, of denk aan de keuken, waar je het licht fel kunt draaien om bij te koken en vervolgens kunt dimmen om gezellig samen te eten.

led inbouwspots dimbaar

Iedere inrichting

Led inbouwspots met een dimmer passen bij iedere inrichting, niet alleen bij de moderne inrichting die je bij led spots zou verwachten. Als de lampen wat gedimd zijn, past het zachte warme licht namelijk perfect bij een romantische of klassieke inrichting! Led Inbouwspots met een dimmer zijn dus een perfecte combinatie van praktische en duurzame lampjes en veelzijdige en aan te passen sfeer. Op deze manier passen ze in iedere ruimte van het huis en zijn ze bij iedere stijl inrichting goed en op natuurlijke wijze in te passen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *